STUGOR ALLMÄNT

Stugorna på Kerstins Camping ligger i ett eget område.
Här finns både självhushållsstugor och enklare campingstugor.
Se närmare beskrivning på respektive stugtyp.

Självhushållsstuga 4 bäddar

IMG_6170-300x200Självhushållsstugorna är på ca 20 kvm inkl wc och dusch. Två bäddar i en bäddsoffa samt en våningssäng. De är utrustade med trinettkök med köksutrustning. Bl a kaffebryggare och tv finns. Stugorna kan hyras per natt eller per vecka. Utemöbler finns. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 2 bäddar

IMG_6149-300x200Campingstugorna är på ca 10 kvm + altan. Två bäddar i en bäddsoffa. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 2 bäddar

IMG_6157-300x200Campingstugorna är på ca 12 kvm inkl altan. Två bäddar i en bäddsoffa samt en extrasäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 4 bäddar

IMG_6156-300x200Campingstugorna är på ca 15 kvm exkl altan. 2 bäddar i en bäddsoffa samt en våningssäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Campingstuga 5 bäddar

IMG_6158-300x200Campingstugan är på ca 15 kvm + altan. En familjevåningssäng och en våningssäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugan men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Villavagn 4-bäddar

Villavagnen är 30 kvm exkl altan. 2st sovrum.
Kök utrustat för 4pers.
Kaffebryggare och TV finns.
Toalett och dusch.
Det är ej tillåtet med pälsdjur i villavagnen. Det finns kuddar och täcken
Sänglinne finns att hyra.
Altan med utemöbler.