Stugor

Incheckning stugor från kl: 15.00

Utcheckning stugor senast kl: 11.00

Hos oss finns flera stugalternativ till övernattning.

Samlade i en trevlig liten stugby ligger våra traditionella campingstugor för sommarvistelse, men vi har också villavagn och vinterbonade stugor som ger bra komfort under för- och eftersäsong.

För den som vill ha det lilla extra erbjuder vi självhushållningsstugor med dusch och toalett.

stugor

Självhushållsstuga 4 bäddar

Självhushållsstugorna är på ca 20 kvm inkl wc och dusch. Två bäddar i en bäddsoffa samt en våningssäng. De är utrustade med trinettkök med köksutrustning. Bl a kaffebryggare och tv finns.

Stugorna kan hyras per natt eller per vecka. Utemöbler finns. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Kerstins Camping stugor

Campingstuga 2 bäddar

Campingstugorna är på ca 10 kvm + altan. Två bäddar i en bäddsoffa. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Kerstins Camping stugor

Campingstuga 2 bäddar

Campingstugorna är på ca 12 kvm inkl altan. Två bäddar i en bäddsoffa. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Kerstins Camping stugor

Campingstuga 4 bäddar

Campingstugorna är på ca 15 kvm exkl altan. 2 bäddar i en bäddsoffa samt en våningssäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Kerstins Camping stugor

Campingstuga 5 bäddar

Campingstugan är på ca 15 kvm + altan. En familjevåningssäng och en våningssäng. Köksutrustning och kylskåp finns. Matlagning sker dock i campingens gemensamma kök. På altanen finns även utemöbler. Kuddar och täcken finns i stugan men sänglinne ingår ej. Finns att hyra om så önskas.

Kerstins Camping stugor

Villavagn 4-bäddar

Villavagnen är 30 kvm exkl altan. 2st sovrum. Kök utrustat för 4pers. Kaffebryggare och TV finns. Toalett och dusch.

Det är ej tillåtet med pälsdjur i villavagnen. Det finns kuddar och täcken. Sänglinne finns att hyra. Altan med utemöbler.

Kerstins Camping stugor