Camping Key Europe

&

SCR – Svensk camping

Camping Key Europe

Eftersom vi är medlemmar i SCR, Svensk Camping, innebär det att alla campinggäster som besöker oss måste ha antingen ett Camping-ID, eller ett Camping Key Europe. Båda varianterna kommer i form av en app. De är inte obligatoriska vid stugboende.

Camping-ID är gratis och kan fås i receptionen. Det är en form av legitimation som gör incheckning snabbare och lättare när du besöker en SCR- camping.

Camping Key Europe kostar 199 SEK och kan köpas på www.campingkeyeurope.se eller i vår reception. Detta ”app-ID” ger dig som gäst många fina förmåner. Hos oss på Kerstins camping ger det en rabatt 30 SEK/natt under lågsäsong.

Certifierad SCR-medlem

Kerstins Camping är certifierad medlem i SCR, branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare och ett nätverk med runt 350 medlemmar över hela Sverige. Certifieringen innebär en av SCR årlig genomgång av campingen på ett 30-tal olika kontrollpunkter, som en garant för att man både som gäst och anställd ska känna sig trygg hos oss. För mer information: Certifiering – SCR Svensk Camping